Suna-ne la +40 262 211 972

Despre noi

Istoria noastra

Povestea Cadar Beds a inceput sa se scrie in anul 1995 cand, cu mult curaj si ambitie, fondatorul si-a propus sa ofere clientilor confortul necesar pentru un somn odihnitor prin deschiderea si dezvoltarea unei fabrici de saltele in Baia Mare.

Tehnologiile si modalitatile de creare a unei saltele s-au schimbat si dezvoltat odata cu trecerea anilor si la fel am facut-o si noi. Ne-am dorit si ne dorim in continuare sa oferim calitate si confort tuturor clientilor Cadar Beds prin gama noastra de produse special concepute de inginerii si designerii nostri.

Saltelele si accesoriile Cadar Beds, produse in Romania, se regasesc intr-o gama variata incepand cu saltele clasice tip relaxa, pana la modele inovatoare cu arcuri individuale, spuma memory, saltele cu latex natural sau din fibre naturale de cocos. Realizate prin procedee manuale, cu o deosebita atentie la detalii, produsele Cadar Beds asigura confortul pe care fiecare client il cauta si il doreste.

Cadar Beds este mai mult decat un brand, este un concept intr-o continua perfectionare in care intreaga echipa de specialisti isi dedica timpul si depun efort colectiv pentru a descoperi cele mai bune solutii pentru confortul fiecarei persoane care ne-a trecut pragul.

Astfel, am creat si dezvoltat cele mai bune, inovatoare si confortabile solutii pentru un somn odihnitor care vor imbunatati calitatea somnului si a vietii.

Au trecut mai bine de 24 de ani de cand ne-am inceput activitatea si ne propunem sa continuam povestea in care ne dorim sa “Sustinem Visele Tale” si sa oferim in permanenta cele mai bune produse pentru un somn odihnitor.

Viziunea Cadar Beds

Cu o experienta de peste 24 de ani in productia de saltele si accesorii, Cadar Beds imbina traditia manufacturarii cu cele mai noi tehnologii de fabricatie.

Prin produsele noastre ne dorim sa oferim fiecarui client un somn odihnitor si solutii pentru prevenirea sau corectarea unor probleme fizice de sanatate.

Sloganul nostru s-a nascut din dorinta de a oferi oricarui client un somn odihnitor pentru ca acesta este un factor extrem de important pentru activitatea noastra de zi cu zi si starea noastra de bine iar pentru toate acestea este nevoie de o saltea buna care sa respecte standardele de calitate si care sa satisfaca nevoile.
Realizarea de produse de inalta calitate pentru mai mult de doua decenii, a fost si este preocuparea noastra unica. De aceea abordam fiecare dintre aceste produse (saltele, somiere si paturi boxspring) in mod individual si gasim solutii inteligente pentru viitor!

0+
Saltele realizate
0+
Clienti Fericiti
0
Modele realizate
0+
Parteneri

Descopera expertii nostri

Muhibbur Rashid

Senior Content Writer

Rashed Ka.

User Interfeace Designer

Jannatul Ferdaous

Senior Content Writer

Review-uri

Vezi ce spun clientii nostri despre produsele noastre

Try score first 30 days free

Grab your free trial and explore the oportunities